Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

GreekEnglish (United Kingdom)BulgarianGermanFrenchRussianTurkish

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν.Δράμας

Imprimer

foto29012020

 

 

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 12:30, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος δέχθηκε στο Γραφείο του την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν.Δράμας κα Ευγενία Σαραφίδου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

                Αφού τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στον Αντιπεριφερειάρχη, τον ευχαρίστησαν για την παρέμβασή του για τη δημιουργία Φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ στο Ισόγειο του Διοικητηρίου.

                Κοινή πεποίθηση των δύο πλευρών ήταν η αδήριτη ανάγκη τέτοιων παρεμβάσεων, ώστε να τερματιστεί η ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασφαλισμένοι που πάσχουν από χρόνιες σοβαρές ασθένειες, που θα έπρεπε να εξυπηρετούνται χωρίς να υφίστανται περεταίρω δοκιμασία πέραν αυτής που ήδη αντιμετωπίζουν με την υγεία τους, ιδίως σε ασθενείς με νεοπλασίες, δεδομένου ότι η Δράμα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε θνησιμότητα από καρκίνο.

                Στη συνέχεια, αφού υπογραμμίσθηκε η άψογη συνεργασία των ασθενών-πολιτών με το υπάρχον προσωπικό του ΕΟΠΠΥ, συζητήθηκε το ζήτημα της ανάγκης στελέχωσης με προσωπικό του νέου Φαρμακείου.

                Κατά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε απέναντι στον Σύλλογο να συνδράμει με όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου ώστε να εξευρεθεί υπάλληλος-μόνιμος Φαρμακοποιός στο Φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ, προκειμένου την πλήρη και ταχεία εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.